Kvalitet koji štedi vas novac!

Dušeci za krevet Dallas 

 

Dušeci za krevet su možda najbitnija komponenta za dobar i kvaliteta san.
Pronalaženje savršenog dušeka je zaista važno, na kraju krajeva, trećinu svog života provodimo u krevetu. Pripremili smo najnovije tehnologije i ugradili u dušeke za spavanje kako bismo vam obezbedili odličan i neprekidan san tokom noći.

Pročitaj više...

Naravno pored pravog dušeka potreban vam je i krevet koji ispunjava zahteve i jastuk na kome će vaš san biti nezaboravan.

Naši dušeci su napravljeni od najkvalitetnijih materijala i komponenti koje će vam obezbediti dugo trajanje.

Koji tip dušeka je najbolji za vas?

Prilikom odabira dušeka treba obratiti pažnju na nekoliko faktora, uključujući veličinu dušeka, vrstu dušeka i stepen udobnosti. Dok veličina vašeg dušeka zavisi od prostora koji imate na raspolaganju, tip dušeka i stepen udobnosti zavise od osobe koja spava.

Dok se tip dušeka odnosi na punjenje, stepen udobnosti se odnosi na to koliko je dušek čvrst. Ovo obično varira od mekog do veoma čvrstog. Svaki tip dušeka je obično dostupan u nizu stepena udobnosti koji se može prilagoditi vašim potrebama. Na primer, možete se odlučiti za dušek od memorijske pene mekog ili čvrstog stepena udobnosti.

Dok se ocene udobnosti često zasnivaju na ličnim preferencijama, vaš položaj spavanja, težina i zdravstveni uslovi mogu da vas čine pogodnijim za određene stepene udobnosti od drugih.

Uobičajeni problemi sa spavanjem

Pored vašeg položaja za spavanje, još jedno važno pitanje kada je u pitanju izbor dušeka su sve specifične potrebe ili uslovi koje možete imati, na primer da li patite od bolova u leđima ili ako ste skloni pregrevanju tokom noći.

Koji dušeci su najbolji za bol u leđima?

Što se tiče vrste dušeka, memorijska pena ili ortopedski dušeci se često preporučuju za bolove u leđima i vratu. To je zato što su posebno dizajnirani da pruže adekvatnu podršku kičmi i izbegnu ukočene zglobove ujutro.

Što se tiče stepena udobnosti, savetuje se da se odlučite za srednje tvrdoće dušek ako patite od bolova u leđima. To je zato što će sve što je previše mekano dovesti do toga da potonete u dušek i da pogoršate bolove u kičmi. Međutim, bilo šta previše tvrdo može vas dovesti do bolnog buđenja. Pročitajte više o zaustavljanju bolova u leđima ovde.

Koji dušeci su najbolji za alergije?

Ako su alergije vaša glavna briga, onda je važno da nabavite tip dušeka koji neće izazvati njihovo rasplamsavanje. Često se preporučuju dušeci napravljeni od veštačkih materijala jer obično imaju hipoalergenska svojstva koja mogu pomoći u ublažavanju simptoma osetljive kože ili respiratornih problema kao što je astma. Preporučuje se izbegavanje dušeka koji sadrže prirodna punjenja kao što su vuna ili moher koji mogu izazvati alergije.

Dušeci za krevet sa novim tehnologijama

Duseci za krevet kreirani sa ljubavlju korišćenjem tehnologija kao što su Open cell, SkyCell penom, HR penom, Memory penom i High Resilence.

Ako bi smo morali neke da istaknemo iz naše ponude, to bi bili: Comfort Memory Dušek, Platinum Dušek, Dušek Royal Memory, Ortopedic Dušek i Comfort Dušek.

Potraga za kvalitetnim dušekom uglavnom ide zajedno sa potragom i za kvalitetnim krevetom, zato u našoj ponudi možete pogledati ponudu: box spring kreveti i francuski lezajevi

Modeli dušeka koje želimo istaći su prikazani na sajtu, a ukoliko želite videti još modela možete nas kontaktirati ili posetiti u najbližem prodajnom mestu.

Loading...
Sale New
42.757 рсд
Sale New Comfort-Memory-Dušek
30.793 рсд
Sale New Platinum-Dušeci
28.740 рсд
Sale New Royal-Dušek
25.661 рсд
Sale New Ortopedic-Dušeci
25.319 рсд
Sale New Comfort-Dušeci
28.740 рсд

PRODAJNA MESTA

DALLAS BEOGRAD

Autoput 18 (BG-ZG) TC Zmaj

Radnim danom: 9 – 21h.
Subotom: 9 – 21h
Nedeljom 10 – 18h

DALLAS NOVI SAD

Hajduk Veljkova 11

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo

DALLAS TUTIN

Svetozara Markovića 65

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo

DALLAS NOVI PAZAR

Samald Park, Čerkez mahala bb

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo