Garnitura Dallas

garnitura dallas        Jedino raskošna garnitura poput ove može nositi i ime naše firme – Dallas. Reč je o TDF vrsti garniture koja se sastoji od troseda, dvoseda fotelje. Otuda i prirodno ova skraćenica „TDF“ za sve vrste ovako kompleksnih, ali i kompletnih garnitura. Iako su ove kombinacije kućnih elemenata za sedenje zaista prelepe i funkcionalne one ipak zahtevaju i veliki prostor. Svima onima koji nemaju problema sa kvadaraturom, odnosno koji traže velike i lepe komade nameštaja kako bi popunili svoj dom, preporučujemo garnituru Dallas koja će zadovoljiti i najstrožije dizajnerske kriterijume. Reč je o veoma klasičnoj garnituri, jednostavnog i prijatnog dizajna. Glavna osnova je bele boje, preko koje se provlače po dve pravilne crne pruge. S obzirom na ovu kombinaciju, jasno je da se garnitura Dallas vrlo lako može stopiti sa raznovrsnim enterijerom. Njenoj elegantnosti doprinosi materijal kojim je presvučena, a u pitanju je koža.

          Naši kupci se često odlučuju baš za nameštaj koji je presvučen kožom, ne samo zbog estetike, već i zbog funkcionalnosti – jer je kožne materijale mnogo lakše održavati nego što je slučaj sa mebl štofom. Kožni nameštaj doprinosi zdravijoj atmosferi u domu, jer ne upija prašinu u tolikoj meri kao što to čine neki drugi materijali. Osim zbog kože, garnitura Dallas je veoma funkcionalna i zato što se njen trosed može rasklopiti u veoma komforan i udoban ležaj. Ukoliko Vi to želite, postoji dodatna mogućnost ugradnje popularnih i praktičnih latofleks mehanizama u njega. Dimenzije TDF garnitura Dallas su sledeće:

                Trosed – 230x97x102 cm

                Dvosed – 174x97x102 cm

                Fotelja – 117x97x102 cm

 

Glavne karakteristike garniture Dallas Tutin Nameštaj su:

  • Lako održavanje kože!
  • TDF vrsta garniture (trosed, dvosed i fotelja)!
  • Dodatna mogućnost razvlačenja troseda u komforan i praktičan ležaj!
  • Elegantan, a neutralan dizajn koji se lako može uklopiti u različite vrste enterijera!

 

Funkcionalnost, praktičnosti i estetika – garnitura Dallas Tutin nameštaj! Vidimo se u nekom od naših prodajnih objekata.

This entry was posted in Некатегоризовано. Bookmark the permalink.