Kvalitet koji štedi vas novac!

Kožne garniture su, bez premca, najelegantniji i najklasičniji komad nameštaja koji možete uneti u svoj dom ili radni prostor. Upravo zbog daška luksuza, koje unose u prostor, kožne garniture su ključni komadi u enterijeru, sa kojim svi ostali elementi moraju da se slažu.

One mogu biti odlična polazna osnovna za vaš minimalistički uređen dnevni boravak, ali isto tako može uneti i raskošni, barokni stil u njega. Bez obzira koji je stil vama bliži, kožna garnitura će svakako biti omiljeno mesto na kome ćete dugo godina uživati sa svojom porodicom.

Ulaganjem u kožni nameštaj, ulažete u udobnu i kvalitetnu budućnost. Naše garniture su pravljenje za nekoliko generacija i to će vam svojim klasičnim dizajnom i vrhunskim odabirom materijala potvrđivati svakog dana.

Pročitaj više...

Zašto treba da odaberete kožnu garnituru za svoj dom ili kancelariju?

Kada birate kožne garniture za vašu dnevnu sobu, treba da znate da je to, verovatno najvažniji izbor nameštaja koji ćete napraviti u svom životu. Koža kao luksuzan i kvalitetan materijal, sa sobom osim dugovečnosti donosi i cenu vrednu takvog jednog izbora.

Baš zbog toga, kožna garnitura nije nešto što se kupuje svakih nekoliko godina, već investicija u koju vredi uložiti novac i vreme potrebno za njen odabir. Ona će sasvim sigurno biti najlepši i najupečatljiviji komad kameštaja u vašem dnevnom boravku.

A ukoliko opremate svoj radni prostor i želite da on, na prvi pogled, prikaže vas i vašu kompaniju kao moderne, onda je kožni dvosed takvih linija nešto za šta treba da se odlučite.

Ukoliko pak želite da se o vama misli kao o nekome ko je poznavalac skupih, luksuznih stvari, onda je kožni trosed pravi izbor koji će ostaviti utisak na svakog ko uđe u vašu kompaniju.

Bilo da birate ugaonu kožnu garnituru- na kojoj će biti mesta za sve članove porodice i prijatelje koji vam dolaze u posetu- ili neki klasičan model u vidu troseda za vašu kancelariju, praktičnost i uklopljivost Dallas garnitura će vas oduševiti.

U našoj ponudi možete pronaći modele za svakog- od praktičnih kožnih dvoseda, preko raskošnih troseda i ugaonih garnitura, pa sve do TDF kompleta.

Pročitaj još: Zašto su kožne garniture najbolja investicija

U salonima nameštaja Dallas pronađite kožnu garnituru koja će odgovarati svim vašim potrebama

Ono što odlikuje naše kožne garniture je pre svega vrhunski kvalitet najfinije kože od koje se izrađuje nameštaj. Ona je otporna na gužvanje, vlagu, rastezanje i u velikojj meri na grebanje.

Naravno, da bi što duže trajala i izgledala kao prvog dana, pratite savete sa našeg bloga i saznajte kako se čiste i održavaju kožne garniture.

Zahvaljujući tome što smo u našu ponudu uvrstili različite modele, oblike, veličine garnitura i vrlo bogatu paletu boja i tekstura kože, sigurni smo da će svaki kupac pronaći nešto za sebe. Čak i za one sa najistančanijim ukusom, Dallas nameštaj, donosi ponudu kojoj neće moći da odole.

20+ modela kožnih garnitura

U ponudi više od 20 modela kožnih garnitura, koliko trenutno imamo na našem sajtu, možete pronaći modele za svačiji ukus. Ukoliko ste ljubitelj modernih linija, mi vam predlažemo da pogledate model kožne garniture tdf lux koža.

Zbog svog sofisticiranog izgleda i minimalističkog stila moguće ga je uklopiti kako u dnevni boravak, tako i u kancelarijski prostor. A ako volite raskošan izgled garniture, onda je naša preporuka kožna garnitura tdf Dubai.

Loading...
Sale New tdf-paris
128.380 рсд
Sale New tdf-york
118.700 рсд
Sale New
165.256 рсд
Sale New tdf-pearl-s
113.490 рсд
Sale New dalas-garnitura-tdf-leone
145.240 рсд
Sale New tdf-kožna-garnitura-lux
144.482 рсд
Sale New tdf-fany-garnitura
117.270 рсд
Sale New kozne-garniture-tdf-dubai-5
131.813 рсд
Sale New
297.000 рсд
Sale New
392.000 рсд
Sale New
285.000 рсд
Sale New
200.411 рсд
Sale New
346.164 рсд
Sale New
195.211 рсд
Sale New
167.000 рсд
Sale New
297.000 рсд
Sale New kozne-garniture-dora-s-1
117.013 рсд
Sale New ugaona-garnitura-modernn
203.400 рсд
Sale New tdf-garnitura-boticeli
156.531 рсд
Sale New ugaona-garnitura-bela
187.814 рсд
Sale New
356.000 рсд

PRODAJNA MESTA

DALLAS BEOGRAD

Autoput 18 (BG-ZG) TC Zmaj

Radnim danom: 9 – 21h.
Subotom: 9 – 21h
Nedeljom 10 – 18h

DALLAS NOVI SAD

Hajduk Veljkova 11

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo

DALLAS TUTIN

Svetozara Markovića 65

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo

DALLAS NOVI PAZAR

Samald Park, Čerkez mahala bb

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo