Kvalitet koji štedi vas novac!

Noćni ormarići ili noćni stočići pored kreveta su naša potreba za sve noćne potrepštine koje su potrebne da nam budu na dohvat ruke.

Želja da vam spavaća soba bude uređena sa što manje komada nameštaja, ne bi li energija u sobi u kojoj spavate tj. provodite najviše vremena tokom dana bila što bolja, nekako vam uvek zafali prostor gde bi odložili bitne stvari koje mogu zatrebati tokom noći.

Pročitaj više...

Za rešenje tog problema upravo su najbolje rešenje noćni ormarići ili noćni stočići.

Glavna razlika između noćnih ormarića i stočića je u tome što, noćni ormarići omogućavaju da imate više prostora za odlaganje potrebnih stvari.

U ponudi Dallas nameštaja imamo noćne ormariće koji se uklapaju u različite stilove, pa možete lako pronaći odgovarajući nameštaj za vašu spavaću sobu.

Pogledajte celu našu ponudu u prodajnim objektima širom zemlje. Ono što smo izdvojili kao naše favorite i po čemu smo najprepoznatljiviji kad su u pitanju modeli noćnih stočića su modeli: noćni stočić Tesla Gray i noćni stočic Tesla Walnut. Oba stočića možete izabrati i za levu i desnu stranu kreveta i upotpuniti nameštaj u vašoj spavaćoj sobi.

Loading...
Sale New NOĆNI-ORMARIĆ-TESLA-WALNUT
13.990 рсд
Sale New NOĆNI-ORMARIĆ-TESLA-GRAY
13.990 рсд

PRODAJNA MESTA

DALLAS BEOGRAD

Autoput 18 (BG-ZG) TC Zmaj

Radnim danom: 9 – 21h.
Subotom: 9 – 21h
Nedeljom 10 – 18h

DALLAS NOVI SAD

Hajduk Veljkova 11

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo

DALLAS TUTIN

Svetozara Markovića 65

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo

DALLAS NOVI PAZAR

Samald Park, Čerkez mahala bb

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo