Kvalitet koji štedi vas novac!

Prostor za odmor i uživanje

Spavaće sobe su namenjene odmoru i snu što treba da bude sasvim jasno prilikom opremanja enterijera. Preporučljive su pastelne boje zidova i poda koje doprinose opuštenoj atmosferi. Slično je i sa izborom nameštaja za spavaću sobu.

Pročitaj više...

Sav nameštaj, krevete, komode, klizne plakare, noćne stočiće i posteljinu, birajte tako da vam sam pogled na njih predstavlja uživanje. Ako imate dileme oko izbora stila opremanja ili konkretnog komada nameštaja, birajte onaj koji imate želju da dotaknete kada ga ugledate.

Nameštaj za spavaću sobu treba da bude funkcionalan, udoban i da budi lepe emocije, budući da je spavaća soba najintimniji deo doma.

Zdrav san je imperativ

Da bi san bio kvalitetan nije dušek jedino važan, već soba u celini, njena atmosfera i funkcionalnost. Spavaća soba je ono što poslednje vidimo pre nego što sklopimo oči i treba da deluje prijatno i opuštajuće. Atmosfera u spavaćoj sobi, koja je namenjena odmoru, odražava se na kvalitet života uopšte jer bez kvalitetnog odmora nemamo dovoljno snage da se nosimo sa životnim problemima.

Da bi spavaća soba bila savršeno udobna u njoj se mora naći dobar krevet. Većina ljudi se opredeljuje za francuski ležaj kao najpraktičniji izbor za spavanje.

Dallas francuski ležajevi su raznovrsni tako da ih možete odabrati prema ličnom ukusu, od vrlo elegantnih i raskošnih, do svedenih minimalističkog dizajna. Zajedničko im je to što su vrhunskog kvaliteta i čvrste konstrukcije.

Dušek za francuski ležaj birajte prema ličnim afinitetima. Dallas saloni vam pružaju odličan izbor dušeka različitih karakteristika i čvrstine, napravljenih uz pomoć inovativne „open cell“ tehnologije.

Izolujte se od problema

Spavaća soba je prostor koji je sakriven od tuđih pogleda, tj. obično podrazumeva intimu i mogućnost osamljivanja. Udoban krevet ili fotelja u spavaćoj sobi mogu biti prostor za čitanje knjige ili neke slične aktivnosti koja predstavlja odušak. Lepo dizajnirana spavaća soba predstavlja oazu mira i zadovoljstva, te lako može biti omiljena prostorija u domu.

Upotpunite je detaljima od platna poput jastuka, prekrivača u toplim bojama, prostirkama, kao i slikama koje izazivaju lepe asocijacije. Toplina jastuka i sličnih platnenih predmeta čini da se osećamo smireno u spavaćoj sobi i da zaboravimo probleme.

Odlaganje stvari

Klizni plakari su verovatno najpraktičniji komadi nameštaja jer mogu da prime mnogo različitih stvari koje inače ne bismo imali gde da smestimo. Osim što su izuzetno praktični i jednostavni za upotrebu, izgledaju veoma lepo u spavaćoj, ali i svakoj drugoj sobi.

Zahvaljujući svom modernom dizajnu Dallas klizni plakari prostoru daju dozu elegancije budući da su stranice lakirane bojom sa visokim sjajem. Neki od plakara imaju ogledalo umesto jedne klizne stranice (korpusa), što povećava njihovu praktičnu vrednost i ujedno vizuelno uvećava prostoriju.

Dallas klizni plakari su izvrsnog kvaliteta i postojanosti. Soft – close šarke omogućavaju nečujno zatvaranje vrata bez obzira na učestalost upotrebe. Ukoliko ste pre pristalica klasičnih ormara, Dallas saloni su pravo mesto za vas jer imaju u ponudi moderno dizajnirane i rustične ormare. Dallas ormari su napravljeni od punog drveta sa šarkama i rukohvatima visokog kvaliteta.

Noćni ormarići su obično onaj detalj koji upotpunjuje i ambijent čini savršenim. U našim salonima možete naći noćne ormariće koji se savršeno uklapaju sa elegantnim, minimalističkim ili pak rustičnim spavaćim sobama.

PRODAJNA MESTA

DALLAS BEOGRAD

Autoput 18 (BG-ZG) TC Zmaj

Radnim danom: 9 – 21h.
Subotom: 9 – 21h
Nedeljom 10 – 18h

DALLAS NOVI SAD

Hajduk Veljkova 11

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo

DALLAS TUTIN

Svetozara Markovića 65

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo

DALLAS NOVI PAZAR

Samald Park, Čerkez mahala bb

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo