Kvalitet koji štedi vas novac!

Pročitaj više...

Trpezarijske stolice Dallas nameštaj

Trpezarijske stolice Dallas nameštaja su kreirane da bi pružile podršku Vašem telu dok uživate razgovarajući sa svojim voljenima ili dok jedete vaše omiljeno jelo.

Međutim, ove stolice ne bi trebalo da budu samo udobne već i da se uklope sa ostalim dizajnom trpezarije i budu odraz Vašeg stila i ukusa.

Zbog toga je Dallas nameštaj odlučio da Vam ponudi širok dijapazon stolica, različitih stilova. Stolice koje su kreirane od klasičnog do modernog dizajna, od kože do štofa – sasvim smo sigurni da ćete pronaći idealne stolice za Vaša porodična okupljanja.

Ako ste u potrazi za najboljim i najkvalitetnijim stolicama, možemo sa ponosom reći da naše stolice nose taj epitet. One odgovaraju svim arhitektonskim stilovima, bilo da je u pitanju uređenje doma, poslovnog prostora ili hotela.

Neki od modela trpezarijskih i klasičnih stolica koje bi istakli su: K-perla, K-agora, K-poema, Sorrento, Sienne, Milano, Claudia, Fabia, Theodora, Melanie ili Tesla…

Pogledajte stolice koje imamo u našoj ponudi  na sajtu ili nas posetite u nekom od maloprodajnih objekata i uverite se u kvalitet i trajnost naših trpezarijskih stolica o kojima svi pričaju.

PRODAJNA MESTA

DALLAS BEOGRAD

Autoput 18 (BG-ZG) TC Zmaj

Radnim danom: 9 – 21h.
Subotom: 9 – 21h
Nedeljom 10 – 18h

DALLAS NOVI SAD

Hajduk Veljkova 11

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo

DALLAS TUTIN

Svetozara Markovića 65

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo

DALLAS NOVI PAZAR

Samald Park, Čerkez mahala bb

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo

en_USEnglish