Kvalitet koji štedi vas novac!

Ugaone garniture Dallas koje su moderne i praktične, idealno će se uklopiti u svaki prostor i učiniće lepšim vaš odmor od svakodnevnih aktivnosti.

Ugaone garniture su komadi nameštaja koji daju karakter i moć da ukrase enterijer vaših dnevnih soba. Uz pomoć naših garnitura iskorišćenost prostora će biti potpuna. Imaćete dovoljno mesta za sedenje, nećete imati praznog prostora u svojoj sobi, čak će soba izgledati još prostranije. Neka Vaša garnitura bude udobno mesto za sedenje, odmor, čitanje, gledanje TV ili okupljanje porodice. Takođe može biti i mesto za odlaganje posteljine.

Pročitaj više...

Dallas ugaone garniture

Odlikuje funkcionalnostjednostavnost upotrebe i dobre mogućnosti dodatnog skladištenja. Uz pomoć naših dizajnera potrudili smo se da prilagodimo našu ponudu različitim ukusima klijenata. Uvrstili smo različite boje, dimenzije, oblike i mehanizme. Svako može pronaći svoju idealnu garnituru, koja se uklapa u Vaš enterijer.

Ugaone garniture u dnevnom boravku su odličan izbor ukoliko želite praktičan i multifunkcionalan komad nameštaja. Idealne su za porodice, jer će svaki njen član pronaći mesto za sedenje na njoj.

One će biti omiljeno mesto okupljanja za sve članove porodice i vaše prijatelje. Bilo da se na ugaonoj garnituri odmarate, sedite, čitate ili gledate televiziju, budite sigurni da će se ovaj komad nameštaja lako uklopiti u sve vaše potrebe.

 

Kao ključni komad nameštaja u dnevnom boravku, ugaona garnitura, daje karakter prostoru. Svi ostali elementi moraju biti usklađeni sa njom i zato je odabir ugaone garniture najvažniji izbor koji ćete napraviti u uređenju svog prostora.

Zašto treba da odaberete ugaonu garnituru za svoju dnevnu sobu?

Brojni su razlozi zašto ovaj komad nameštaja treba biti deo vaše dnevne sobe. Prvi je svakako praktičnost, a odmah zatim slede funkcionalnost i udobnost.

Ugaona garnitura štedi prostor i objedinjuje u sebi dvosed i trosed, tako da ima puno mesta za sedenje. Dnevni boravak, u kome se nađe jedna ovakva garnitura, izgledaće vizuelno veće i iskorišćenost prostora će biti maksimalna. To je zato što prostor neće biti „ugušen“ velikim, nepotrebnim komadima nameštaja.

Ugaone garniture kao multifunkcionalan nameštaj

Pored toga, ugaona garnitura kao multifunkcionalan komad nameštaja, osim za sedenje može služiti i za još nešto. Ona može imati i druge praktične funkcije, s obzirom na to da uglavnom dolazi sa ugrađenim ležajem na razvlačenje. Pa je tako, često ona i vrlo udoban pomoćni krevet za goste, koji tu prespavaju tokom noći. A može da bude i mesto na kome ćete odlagati posteljinu.

Bilo da imate veliki životni prostor, koji treba popuniti nešto većom ugaonom garniturom za veliki broj ljudi, ili želite da u manjem stanu stvorite kutak u kome će biti više mesta za sedenje, Dallas ugaone garniture mogu biti pravi izbor za vaš dom. U našim salonima ćete pronaći bogatu ponudu garnitura različitih stilova- od modernog minimalizma, preko baroknog raskoša, do luksuznih kožnih modela.

Pronađite idealnu ugaonu garnituru za svoj dom u salonima nameštaja Dallas

Dallas garniture odlikuju praktičnost i funkcionalnost, a pre svega lakoća korišćenja i uklapanja u prostor. Uz pomoć naših dizajnera, uspeli smo da želje i potrebe kupaca pretočimo u lepe i praktične ugaone garniture. Svaki kupac može pronaći idealnu garnituru za sebe, zahvaljujući tome što smo u našu ponudu uvrstili različite dimenzije i oblike ugaonih garnitura, materijale, dezene i mehanizme.

Među 30 modela, koliko broji trenutna kolekcija ugaonih garnitura, sigurno možete pronaći model za vaš dnevni boravak. Mi vam preporučujemo da, pre nego što se odlučite za ugaonu garnituru koju želite da vidite u svom domu, izmerite dimenzije svoje dnevne sobe.

Ukoliko imate veću dnevnu sobu možete slobodno odabrati ugaone garniture u obliku slova U i one kružnog oblika. Naša preporuka je ugaona garnitura Lotus, koja osvaja svojom grandioznom pojavom. Dok za manje prostore treba birati ugaone garniture u obliku slova L.

Na našem sajtu je puno ovakvih garnitura, pa u zavisnosti od toga koliki je dnevni boravak možete izabrati manji model, poput ugaone garniture Play ili veći model, poput ugaone garniture Modena.

Ukoliko su vam potrebni dodatni saveti za odabir ugaone garniture, obavezno potražite informacije na našem blogu, gde vas čeka detaljan vodič.

Modeli ugaonih garnitura

Pronađite Vašu idealnu ugaonu garnituru među našim modelima Minhen, Adriana, Bon, Galant, Tokyo, Manchester, Gloria, Iva, Marmaris, Modern, Lotus, Atina, Milano, Helena, Dior, Mila, Bella, Belinda, Lisa, Venecija, Sanja, Ana, Inter, Sara, Aurora, Regina, Stela, Leone, Astoria…

Možete nas posetitu u nekom od naših mnogobrojnih prodajnih salona i uz pomoć edukovanih prodavaca izaberiti garnituru koja najviše odgovara Vašim potrebama. Očekujemo Vas.

Loading...
Sale New
238.734 рсд
Sale New
141.338 рсд
Sale New
285.985 рсд
Sale New
239.990 рсд
Sale New
215.989 рсд
Sale New ugaone-garniture-verona
177.345 рсд
Sale New
150.828 рсд
Sale New
143.736 рсд
Sale New ugaona-garnitura-marmaris
197.289 рсд
Sale New ugaone-garniture-magnum-s
167.351 рсд
Sale New ugaona-garnitura-atina
139.304 рсд
Sale New ugaone-garniture-mila
158.370 рсд
Sale New ugaona-garnitura-viktoria
141.340 рсд
Sale New
140.564 рсд
Sale New
193.632 рсд
Sale New ugaona-garnitura-leone
138.141 рсд
Sale New ugaona-garnitura-lotus
200.958 рсд
Sale New ugaone-garniture-gloria
165.854 рсд
Sale New ugaona-garnitura-adriana
159.567 рсд
Sale New ugaona-garnitura-scarlet-s
144.898 рсд
Sale New ugaona-garnitura-aurora
115.859 рсд
Sale New ugaona-garnitura-galant
252.075 рсд
Sale New ugaona-garnitura-modernn
203.400 рсд
Sale New ugaona-garnitura-sara
80.532 рсд
Sale New ugaona-garnitura-lisa
113.164 рсд
Sale New ugaone-garniture-venecia
239.800 рсд
Sale New ugaone-garniture-helena
170.644 рсд
Sale New ugaona-garnitura-dior
112.565 рсд
Sale New ugaona-garnitura-bela
187.814 рсд
Sale New ugaona-garnitura-sanja
108.075 рсд
Sale New
105.979 рсд

PRODAJNA MESTA

DALLAS BEOGRAD

Autoput 18 (BG-ZG) TC Zmaj

Radnim danom: 9 – 21h.
Subotom: 9 – 21h
Nedeljom 10 – 18h

DALLAS NOVI SAD

Hajduk Veljkova 11

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo

DALLAS TUTIN

Svetozara Markovića 65

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo

DALLAS NOVI PAZAR

Samald Park, Čerkez mahala bb

Radnim danom: 9 – 20h
Subotom: 9 – 16h
Nedeljom ne radimo